Dit is het officiële social media kanaal van Inspecteurgadget.nl: Facebook.

Onderaan deze pagina kun je de informatie nalezen over de huisregels voor social media en over nepacties en phishing mails die uit naam van Inspecteurgadget.nl worden verspreid via e-mail en social media kanalen.

Waarschuwing voor nep acties en reacties onder de social media kanalen van Inspecteurgadget.nl!

Pas op voor nep acties via e-mail en nep reacties op social media! Oplichters bieden regelmatig via verschillende kanalen Inspecteurgadget.nl tegoedbonnen aan of plaatsen negatieve reacties onder onze advertenties. Berichten hierover worden onder andere verspreid via WhatsApp en Facebook, maar ook via e-mail en sms. Pas op bij dergelijke acties en let op de volgende punten:

  • Officiële e-mails van Inspecteurgadget.nl kun je altijd herkennen aan de afzender met het mailadres @inspecteurgadget.nl. Twijfel je over of een mail wel echt van Inspecteurgadget.nl is of niet, neem dan contact met ons op om dit te bespreken.
  • Winacties van Inspecteurgadget.nl op Facebook zijn altijd direct gelinkt aan onze Facebookpagina.

Heb je twijfels je over de echtheid van een winactie, neem dan contact op met ons op via onze e-mail, info@inspecteurgadget.nl. Heb je een tip over een nepactie, laat het ons vooral weten.